Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Home > produk Témbongkeun

kabéh Produk

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan tumpukan Palapis permukaan . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan...

  • 6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Panyeputan Mobil 6.5inch speaker coaxial 2- cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Sompét Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling jsb. woofer sareng Bulao besi, suntikan tumpeng, busa Edge , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

  • 4 "Coil 25 Speaker tunggal

    4 "Coil 25 Speaker tunggal

    • Size: 4 Inches

    • Cone: Paper

    • Edge: Butyl Rubber

    • COIL SIZE: 25mm

    • Impedance: 4 Ohm

    Audio & Setét Coin 4inch 25mm Speaker tunggal, Spiker speaker buuk Full Range dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb Supir 4inch Full Range sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    • Impedance: 4+4 Ohms

    • Sensitivity: Customizable

    • RATED POWER INPUT: Customizable

    • FO: Customizable

    • Frame: Aluminum

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    • Impedance: 4 Ohm

    • Sensitivity: Customizable

    • RATED POWER INPUT: Customizable

    • FO: Customizable

    • Frame: Aluminum

    Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    • Voice Coil Material: AL

    • Nominal Impedance: 8 Ohm

    • Nominal Diameter: 12inch

    • RMS Power: 400W

    • Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

  • pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    • Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    • Nominal Impedance: 8 Ohm

    • Nominal Diameter: 18inch

    • RMS Power: 1000W

    • Voice Coil Diameter: 99.2mm(4in)

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Uality High Q pikeun Partai / Konser / Opera / Tahapan jsb . 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

  • panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    • Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    • Nominal Impedance: 8 Ohm

    • Nominal Diameter: 18inch

    • RMS Power: 1000W

    • Voice Coil Diameter: 99.2mm(4in)

    -Kakuatan tinggi 18inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 18inch spéker PA nganggo pinggir lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • 6,5 "Speaker LED Komponén

    6,5 "Speaker LED Komponén

    • Woofer: 6.5 Inches

    • Impedance: 4 Ohm

    • Frame: Plastic

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Tweeter: 13Φ

    6.5inch komponén komponén dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Sensitivity: Customizable

    • FO: Customizable

    • RATED POWER INPUT: Customizable

    6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • 6x9 "Coil 30 Speaker Car Coaxial

    6x9 "Coil 30 Speaker Car Coaxial

    • Cone: Kevlar Fiber

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch speaker coaxial 3 arah anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • 6x9 "Coil 25 Speaker Car

    6x9 "Coil 25 Speaker Car

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch tilu arah coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer nganggo congcot koncét, Karét Tepi. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

  • 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch 3- cara speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Beungeut pigura, suntikan tumpukan, KELAS SAIZ 25mm . 6x9 ″ woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

  • 6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

    6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Asesoris mobil 6,5 ″ 2- coaxial speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

  • 5 "coil 20 Speaker Coaxial

    5 "coil 20 Speaker Coaxial

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Asesoris mobil 5 speaker 2- coaxial speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bingkai beusi, suntikan tumpeng, busa Edge , COIL SAIZ 20mm . 5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

  • 4 "coil 20 Coaxial Speaker

    4 "coil 20 Coaxial Speaker

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Asesoris Mobil 4inch 2- way coaxial speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Koil Sora 20mm . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

  • 6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker

    6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker

    • Woofer: 6.5 Inches

    • Impedance: 4 Ohm

    • Frame: Plastic

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Tweeter: 13Φ

    Speaker komponén komponén 2-jalan sareng LED Multicolour lampu anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

  • 3 "Speaker Juru Suntikan

    3 "Speaker Juru Suntikan

    • Size: 3 Inches

    • Cone: Injection

    • Edge: Butyl Rubber

    • COIL SIZE: 20mm

    • Impedance: 4 Ohm

    Audio & Sét 3 "Coil 20 Speaker Speaker, Rentang Bumi pinuh. Speaker speaker woofer profésional digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. 3inch Full Supir Supir nganggo tumpukan koncér, woofer karét tepi, pigura beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar...

  • 6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch panyatur coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. Woofer sareng Bingkungan beusi, Karét Tepi , suntikan. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

  • 4 "Coil 25 Speaker Car

    4 "Coil 25 Speaker Car

    • Size: 4inch

    • Edge: Rubber

    • Cone: Injection

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Coaxial

    Otomatis, Asesoris Mobil 4 speaker dua arah spiker korok anu dianggo dina sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio jsb woofer sareng Bingkai beusi, suntikan koncér, Karet Tepi , BUMI SILANG 25mm . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

  • 6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    • Impedance: 4 Ohm

    • Specification: Component

    • Frequency Response: Fo - 20kHz

    • Sensitivity: Customizable

    • FO: Customizable

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6.5inch komponén komponén 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch suntikan woofer koncét karét Tepi Aluminium . 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

Related Products List