Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

3 "kotak spéker plastik
3 "kotak spéker plastik

3 "kotak spéker plastik

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Speaker Size: 3inch

    Impedance: 4ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Speaker Cone: Paper

    Speaker Edge: Rubber

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Colour: White

Panjelasan Produk


Audio & Setét Profésional 3 inci kotak spiker palastik dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

Profésional Imah audio, audio komputer jeung sajabana

Spéker Spéker Plastik kotak, supir Sakuduna
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


3inch Plastic Speaker Box3inch Plastic Speaker Box

Categories produk : Kotak Speaker > Box Speaker plastik

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali