Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker
Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker

Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Tweeter: 25Φ Dome Tweeter

    Woofer COIL SIZE: 25mm

    Woofer Size: 6.5inch

    Cabinet Finish: High End Piano Painting Finish

Panjelasan Produk

Spiker & Sora Box Profesional 6,5 inci dua arah System Cibalong spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

Audio High End Home jsb.

Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 6.5inch woofer sareng Dome tweeter.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


8ohm Piano Paint Speaker Box8ohm Piano Paint Speaker Box

Categories produk : Kotak Speaker > Panto Speaker Box Piano

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali