Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box
Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box
Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Impedance: 8ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Tweeter: 25Φ Dome Tweeter

    Woofer COIL SIZE: 35mm

    Woofer Size: 8inch

    Cabinet Finish: High End Piano Painting Finish

Panjelasan Produk

Speaker & Sora Box Kualitas High 8inch speaker dua arah Komponén anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Audio audio Profesional jsb.
Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 8inch woofer sareng Dome tweeter.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


8ohm Piano Paint Speaker Box8ohm Piano Paint Speaker Box

Categories produk : Kotak Speaker > Panto Speaker Box Piano

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali