Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5 ″ Midrange Speaker Speaker tunggal
5 ″ Midrange Speaker Speaker tunggal

5 ″ Midrange Speaker Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 5 Inches

    Cone: Paper

    Edge: Cloth

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 4 Ohm

    Frequency Response: Fo - 8000Hz

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Profesi 4 Speaker 4ohm 5 inci Midrange Speaker dianggo pikeun sababaraha kaayaan .

Midrange Tunggal Speaker Speaker kerucut , Cloth Edge, COIL SIZE Φ25mm . beusi hawa udara laut.

Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Midrange Paper Cone SpeakerMidrange Paper Cone Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Midrange Speaker

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali