Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

3 "Speaker Juru Suntikan
3 "Speaker Juru Suntikan

3 "Speaker Juru Suntikan

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 3 Inches

    Cone: Injection

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 20mm

    Impedance: 4 Ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Audio & Sét 3 "Coil 20 Speaker Speaker, Rentang Bumi pinuh.

Speaker speaker woofer profésional digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

3inch Full Supir Supir nganggo tumpukan koncér, woofer karét tepi, pigura beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


4 Ohm Square Speaker

3 Injection Single Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Bentang pinuh

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali