Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

4 "Coil 25 Speaker tunggal
4 "Coil 25 Speaker tunggal

4 "Coil 25 Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 4 Inches

    Cone: Paper

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 25mm

    Impedance: 4 Ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Audio & Setét Coin 4inch 25mm Speaker tunggal,


Spiker speaker buuk Full Range dianggo pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb

Supir 4inch Full Range sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


Voice Coil 25mmPaper Cone Circular Speaker

Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Bentang pinuh

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali