Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

3 "Coil 19 Speaker tunggal
3 "Coil 19 Speaker tunggal

3 "Coil 19 Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 3inches

    Cone: Paper

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 19mm

    Impedance: 4 Ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Audio & Setét Speaker Speaker 3inch Square,


Spiker speaker buuk Full Range digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb.

3inch Φ19 speaker tunggal sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Paper Cone Square Speaker4 Ohms Single Speaker



Panyatur utama, spiker, desain parangkat éléktronik-akustik, pamekaran, panalungtikan sareng manufaktur, produksi profésional sareng produsén spiker, pikeun nyayogikeun jasa khusus pikeun nasabah, gaya spiker sanésna punten klik dina tautan anu sanés



Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Bentang pinuh

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali