Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

3 "Coil 13 Speaker tunggal
3 "Coil 13 Speaker tunggal

3 "Coil 13 Speaker tunggal

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Size: 3inches

    Cone: Paper

    Edge: Butyl Rubber

    COIL SIZE: 13mm

    Impedance: 4 Ohm

    Frequency Response: Fo - 20kHz

    RATED POWER INPUT: Customizable

    MAX POWER INPUT: Customizable

    Sensitivity: Customizable

    FO: Customizable

Panjelasan Produk

Audio & Sets Coil 3inch 13mm Speaker Speaker


Spiker speaker buuk Full Range dianggo pikeun sababaraha kaayaan.


Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb

3inch Φ13 spiker kalawan cone kertas, karét ujung woofer, pigura beusi.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna


2 0006 Img 9256 Jpg



Categories produk : Speaker tunggal > Speaker Bentang pinuh

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List