Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Transformer Lingkaran Ngabagi Ikatan Bébas - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 1 Produk pikeun Transformer Lingkaran Ngabagi Ikatan Bébas)

  • Diameter 90mm AMT tweeter

    Diameter 90mm AMT tweeter

    Audio & Sora Sora kualitas anu hadé AIR MOTION TRANSFORMER tweeter speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. Circle diaméterna 90mm, AMT tweeter kalawan Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

kategori

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali