Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Supir Midrange - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 1 Produk pikeun Supir Midrange)

  • 5 ″ Midrange Speaker Speaker tunggal

    5 ″ Midrange Speaker Speaker tunggal

    Profesi 4 Speaker 4ohm 5 inci Midrange Speaker dianggo pikeun sababaraha kaayaan . Midrange Tunggal Speaker Speaker kerucut , Cloth Edge, COIL SIZE Φ25mm . beusi hawa udara laut. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

kategori

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List