Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Suntik Cone Aluminium Frame Car Speaker Speaker - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun Suntik Cone Aluminium Frame Car Speaker Speaker)

  • 6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

    6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

    Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6,5 inci Suntikan Céker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch speaker coaxial 2- cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Sompét Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling jsb. woofer sareng Bulao besi, suntikan tumpeng, busa Edge , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Coil 25 Speaker tunggal

    4 "Coil 25 Speaker tunggal

    Audio & Setét Coin 4inch 25mm Speaker tunggal, Spiker speaker buuk Full Range dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb Supir 4inch Full Range sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Speaker LED Komponén

    6,5 "Speaker LED Komponén

    6.5inch komponén komponén dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 30 Speaker Car Coaxial

    6x9 "Coil 30 Speaker Car Coaxial

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch speaker coaxial 3 arah anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker Car

    6x9 "Coil 25 Speaker Car

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch tilu arah coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer nganggo congcot koncét, Karét Tepi. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch 3- cara speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Beungeut pigura, suntikan tumpukan, KELAS SAIZ 25mm . 6x9 ″ woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

    6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Otomatis, Asesoris mobil 6,5 ″ 2- coaxial speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 5 "coil 20 Speaker Coaxial

    5 "coil 20 Speaker Coaxial

    Otomatis, Asesoris mobil 5 speaker 2- coaxial speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bingkai beusi, suntikan tumpeng, busa Edge , COIL SAIZ 20mm . 5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "coil 20 Coaxial Speaker

    4 "coil 20 Coaxial Speaker

    Otomatis, Asesoris Mobil 4inch 2- way coaxial speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Koil Sora 20mm . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker

    6,5 "Penceramah Yacht audio Speaker Speaker

    Speaker komponén komponén 2-jalan sareng LED Multicolour lampu anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 3 "Speaker Juru Suntikan

    3 "Speaker Juru Suntikan

    Audio & Sét 3 "Coil 20 Speaker Speaker, Rentang Bumi pinuh. Speaker speaker woofer profésional digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. 3inch Full Supir Supir nganggo tumpukan koncér, woofer karét tepi, pigura beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch panyatur coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. Woofer sareng Bingkungan beusi, Karét Tepi , suntikan. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Coil 25 Speaker Car

    4 "Coil 25 Speaker Car

    Otomatis, Asesoris Mobil 4 speaker dua arah spiker korok anu dianggo dina sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio jsb woofer sareng Bingkai beusi, suntikan koncér, Karet Tepi , BUMI SILANG 25mm . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6.5inch komponén komponén 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch suntikan woofer koncét karét Tepi Aluminium . 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 35 woofer Speaker

    6,5 "Coil 35 woofer Speaker

    Audio & Setét 6,5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb. 6,5inch woofer sareng kerucut kertas NON pencét, tepi karét, pigura beusi, Coil Voice

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Audio & Sets 8ohm 15 speaker speaker sanésna digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ spéker PA ku ujung lawon, kotak beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    Spiker Audio & Setét kualitas luhur 12inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12 spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    Spiker 15inch PA anu berkualitas tinggi dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 15inch spéker PA nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Audio & Sets speaker 12inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb. 12inch woofer sareng lapisan kerucut permukaan kerucut , ujung lawon, Aluminium Frame, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali