Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Suntik Anu Nyarios - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 4 Produk pikeun Suntik Anu Nyarios)

  • 6,5 "woofer Speaker Coil 25

    6,5 "woofer Speaker Coil 25

    Audio & Setét 6.5inch woofer speaker anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber kotak, Home audio jsb. 6,5inch woofer sareng konceksi koncét, woofer

    ngahubungan Kiwari

  • pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Uality High Q pikeun Partai / Konser / Opera / Tahapan jsb . 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 3 "Speaker Juru Suntikan

    3 "Speaker Juru Suntikan

    Audio & Sét 3 "Coil 20 Speaker Speaker, Rentang Bumi pinuh. Speaker speaker woofer profésional digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. 3inch Full Supir Supir nganggo tumpukan koncér, woofer karét tepi, pigura beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone

    6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone

    Otomatis, Asesoris Mobil 6.5inch speaker coaxial 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. 6.5inch suntikan kerucut konofér sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List