Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Panyandra Komponén - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 3 Produk pikeun Panyandra Komponén)

  • 6,5 "Speaker LED Komponén

    6,5 "Speaker LED Komponén

    6.5inch komponén komponén dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6.5inch komponén komponén 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch suntikan woofer koncét karét Tepi Aluminium . 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch System Komponén dua arah Speaker

    6.5inch System Komponén dua arah Speaker

    Speaker Asesoris Mobil 6.5inch komponén komponén dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb. woofer nganggo suntikan karét Edge Aluminium FRAME . 6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List