Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Panggung Subwoofer - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 23 Produk pikeun Panggung Subwoofer)

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Uality High Q pikeun Partai / Konser / Opera / Tahapan jsb . 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    -Kakuatan tinggi 18inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 18inch spéker PA nganggo pinggir lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Audio & Sets 8ohm 15 speaker speaker sanésna digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ spéker PA ku ujung lawon, kotak beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung konser panggung pésta 18inch

    Panggung konser panggung pésta 18inch

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    Spiker 15inch PA anu berkualitas tinggi dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 15inch spéker PA nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch spiker Panggung kualitas luhur

    10inch spiker Panggung kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profésional High-Q uality Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, Alumi num Frame, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung / kakuatan spiker luhur 18inch

    Panggung / kakuatan spiker luhur 18inch

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Audio & Sets speaker 12inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb. 12inch woofer sareng lapisan kerucut permukaan kerucut , ujung lawon, Aluminium Frame, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    Audio & Sets speaker 10inch sub woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Berkualitas Kualitas Tinggi Tanduk mobil, spiker jsb. 10inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    10inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    12nch spiker subwoofer Profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, kerucut kertas dina tonggong pencét NON, Rubber Edge , beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch Mobil Subwoofer High Quality

    10inch Mobil Subwoofer High Quality

    Panyatur Profesional suboofer Kualitas High 10inch pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi , audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    spiker anu tinggi 10inch subwoofer Profesional panyatur pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi, audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch , konvoi serat kevlar, Karet Tepi , Aluminumluminum FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    10inch speaker subwoofer sareng Voice Coil kanggo sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    10inch subwoofer speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Spiker profésional High Power 10inch subwoofer pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Getah Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 12 "Mobil Subwoofer High Quality

    12 "Mobil Subwoofer High Quality

    Speaker Elektronik High Power 12inch subwoofer Profesional spésol pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 8 "Speaker Babagan Subwoofer

    8 "Speaker Babagan Subwoofer

    Audio & Setét 8inch sub woofer speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb. 8inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List