Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Pa Loudspeaker - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 15 Produk pikeun Pa Loudspeaker)

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Uality High Q pikeun Partai / Konser / Opera / Tahapan jsb . 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    -Kakuatan tinggi 18inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 18inch spéker PA nganggo pinggir lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Audio & Sets 8ohm 15 speaker speaker sanésna digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ spéker PA ku ujung lawon, kotak beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung konser panggung pésta 18inch

    Panggung konser panggung pésta 18inch

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

    Spiker 15inch PA anu berkualitas tinggi dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 15inch spéker PA nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    Spiker tahap 12inch Quality PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, pigura beusi, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch spiker Panggung kualitas luhur

    10inch spiker Panggung kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profésional High-Q uality Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, Alumi num Frame, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung / kakuatan spiker luhur 18inch

    Panggung / kakuatan spiker luhur 18inch

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Audio & Sets speaker 12inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb. 12inch woofer sareng lapisan kerucut permukaan kerucut , ujung lawon, Aluminium Frame, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Singa Mobil Profesional , kotak spiker, sistem spiker panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

    Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

    Speaker & Sora Box Kualitas High 8inch speaker dua arah Komponén anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Audio audio Profesional jsb. Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 8inch woofer sareng Dome tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List