Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Juru Nyetir Panyawat Bentang Pinuh - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 3 Produk pikeun Juru Nyetir Panyawat Bentang Pinuh)

  • 4 "Coil 25 Speaker tunggal

    4 "Coil 25 Speaker tunggal

    Audio & Setét Coin 4inch 25mm Speaker tunggal, Spiker speaker buuk Full Range dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb Supir 4inch Full Range sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 3 "Speaker Juru Suntikan

    3 "Speaker Juru Suntikan

    Audio & Sét 3 "Coil 20 Speaker Speaker, Rentang Bumi pinuh. Speaker speaker woofer profésional digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. 3inch Full Supir Supir nganggo tumpukan koncér, woofer karét tepi, pigura beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali