Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Diameter 90mm Amt Tweeter Ndfeb - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 3 Produk pikeun Diameter 90mm Amt Tweeter Ndfeb)

  • Diameter 90mm AMT tweeter

    Diameter 90mm AMT tweeter

    Audio & Sora Sora kualitas anu hadé AIR MOTION TRANSFORMER tweeter speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. Circle diaméterna 90mm, AMT tweeter kalawan Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 8ohm Sutra Kubah tweeter

    8ohm Sutra Kubah tweeter

    Audio & Setel High Quality High25 Dome spiker tweeter pikeun sababaraha kaayaan. Yacht audio, kotak spiker jsb. Circle diaméterna 104mm, Kubah tweeter Sutra diafragma, Sulih coil 25mm. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Kubah tweeter Coil 25mm

    Kubah tweeter Coil 25mm

    Audio & Sékét anu Sénsor Anyar Kualitas Sutra Dome Tweeter pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker, audio Home jsb. Circle diaméterna 94mm, Kubah tweeter kalawan Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

kategori

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List