Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6 5inch Injeksi Cone - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 11 Produk pikeun 6 5inch Injeksi Cone)

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    Asesoris Mobil 5inch speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Voice Coil 20mm, beusi Frame, suntikan permukaan kerucut permukaan , busa Edge

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bentuk besi beusi, suntikan lapisan kerucut permukaan

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch System Komponén dua arah Speaker

    6.5inch System Komponén dua arah Speaker

    Speaker Asesoris Mobil 6.5inch komponén komponén dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb. woofer nganggo suntikan karét Edge Aluminium FRAME . 6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone

    6,5 "Coil 25 suntik Speaker Coaxial Cone

    Otomatis, Asesoris Mobil 6.5inch speaker coaxial 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. 6.5inch suntikan kerucut konofér sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 8 "Nyulutkeun Speaker Cone PP

    8 "Nyulutkeun Speaker Cone PP

    Audio & Setét 8ohm woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. Woofer 8inch with Coil Voice 13mm, P P congcot, woofer tepi karét, pigura beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List