Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

6 5inch Coaxial Car Tanduk - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun 6 5inch Coaxial Car Tanduk)

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch speaker coaxial 2- cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Sompét Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling jsb. woofer sareng Bulao besi, suntikan tumpeng, busa Edge , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 30 Speaker Car Coaxial

    6x9 "Coil 30 Speaker Car Coaxial

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch speaker coaxial 3 arah anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker Car

    6x9 "Coil 25 Speaker Car

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch tilu arah coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer nganggo congcot koncét, Karét Tepi. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch 3- cara speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Beungeut pigura, suntikan tumpukan, KELAS SAIZ 25mm . 6x9 ″ woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

    6,5 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Otomatis, Asesoris mobil 6,5 ″ 2- coaxial speaker coaxial anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 5 "coil 20 Speaker Coaxial

    5 "coil 20 Speaker Coaxial

    Otomatis, Asesoris mobil 5 speaker 2- coaxial speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bingkai beusi, suntikan tumpeng, busa Edge , COIL SAIZ 20mm . 5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "coil 20 Coaxial Speaker

    4 "coil 20 Coaxial Speaker

    Otomatis, Asesoris Mobil 4inch 2- way coaxial speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bulao beusi, suntikan koncér, Karét Tepi , Koil Sora 20mm . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch panyatur coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. Woofer sareng Bingkungan beusi, Karét Tepi , suntikan. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Coil 25 Speaker Car

    4 "Coil 25 Speaker Car

    Otomatis, Asesoris Mobil 4 speaker dua arah spiker korok anu dianggo dina sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio jsb woofer sareng Bingkai beusi, suntikan koncér, Karet Tepi , BUMI SILANG 25mm . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6.5inch komponén komponén 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch suntikan woofer koncét karét Tepi Aluminium . 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    Asesoris Mobil 5inch speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Voice Coil 20mm, beusi Frame, suntikan permukaan kerucut permukaan , busa Edge

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bentuk besi beusi, suntikan lapisan kerucut permukaan

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    4 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    Asesoris Mobil 4inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Coil Voice 20mm , Beungeut Frame, tumpukan tumpukan, Karet Tepi . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bingkai beusi, suntikan kon, busa Edge , COIL 20mm . 5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Mobil Mobil Coaxial Asesoris Mobil Mobil

    4 "Mobil Mobil Coaxial Asesoris Mobil Mobil

    Asesoris Mobil 4inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Coil sora 20mm, Beungeut pigura, suntikan tumpukan, Karet Tepi . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 25 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    6,5 "Coil 25 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    Asesoris Mobil 6,5 ″ speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer nganggo congcot, Karét Tepi , Coil Sora 25mm, Bingkungan beusi . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Mobil Asesoris Mobil coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. luhur kualitas Tanduk mobil, audio speaker coaxial

    ngahubungan Kiwari

  • Mobil tanduk 6,5 "Coil 25 Speaker mobil Mobiloko

    Mobil tanduk 6,5 "Coil 25 Speaker mobil Mobiloko

    Spésiés Mobil 6.5inch coaxial 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer nganggo congcot, tepi karét, pigura beusi. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali