Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5 Inch Aluminium Frame Woofer - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun 5 Inch Aluminium Frame Woofer)

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan

    ngahubungan Kiwari

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    pesta anu kuat-luhur 18inch / panggung / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Uality High Q pikeun Partai / Konser / Opera / Tahapan jsb . 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    panggung-luhur 18inch / spiker konsér tinggi

    -Kakuatan tinggi 18inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 18inch spéker PA nganggo pinggir lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 35 woofer Speaker

    6,5 "Coil 35 woofer Speaker

    Audio & Setét 6,5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb. 6,5inch woofer sareng kerucut kertas NON pencét, tepi karét, pigura beusi, Coil Voice

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung konser panggung pésta 18inch

    Panggung konser panggung pésta 18inch

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    Spiker tahap 12inch Quality PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, pigura beusi, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch spiker Panggung kualitas luhur

    10inch spiker Panggung kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profésional High-Q uality Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, Alumi num Frame, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung / kakuatan spiker luhur 18inch

    Panggung / kakuatan spiker luhur 18inch

    -Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Audio & Sets speaker 12inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb. 12inch woofer sareng lapisan kerucut permukaan kerucut , ujung lawon, Aluminium Frame, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Singa Mobil Profesional , kotak spiker, sistem spiker panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    Asesoris Mobil 5inch speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Voice Coil 20mm, beusi Frame, suntikan permukaan kerucut permukaan , busa Edge

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bentuk besi beusi, suntikan lapisan kerucut permukaan

    ngahubungan Kiwari

  • 8inch serat kevlar congcér Speaker pita

    8inch serat kevlar congcér Speaker pita

    Audio & Sets 8inch single woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Beungeut gaduh prestasi kalis air anu alus sareng élastisitas saé. Profesional Tanduk mobil, kotak spiker

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    Audio & Sets speaker 10inch sub woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Berkualitas Kualitas Tinggi Tanduk mobil, spiker jsb. 10inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9inch Coil 25 Speaker Car Coaxial

    6x9inch Coil 25 Speaker Car Coaxial

    Otomatis, Asesoris Mobil 6x9inch tilu arah coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. 6x9inch suntikan kon woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 speaker Midrange . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali