Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

5 5inch Tepi Karét Woofer - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun 5 5inch Tepi Karét Woofer)

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan

    ngahubungan Kiwari

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    Speaker multicolor LED 6.5inch Coaxial

    6.5inch speaker Coaxial dua arah sareng lampu LED anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 35 woofer Speaker

    6,5 "Coil 35 woofer Speaker

    Audio & Setét 6,5inch woofer speaker tunggal anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb. 6,5inch woofer sareng kerucut kertas NON pencét, tepi karét, pigura beusi, Coil Voice

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

    Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Panggung profésional 15inch / spiker konser

    Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

    -Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb . 15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    5inch Coaxial Car Speaker Car Accessories

    Asesoris Mobil 5inch speaker coaxial anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio speaker coaxial jsb. woofer sareng Voice Coil 20mm, beusi Frame, suntikan permukaan kerucut permukaan , busa Edge

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bentuk besi beusi, suntikan lapisan kerucut permukaan

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    Audio & Sets speaker 10inch sub woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Berkualitas Kualitas Tinggi Tanduk mobil, spiker jsb. 10inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch System Komponén dua arah Speaker

    6.5inch System Komponén dua arah Speaker

    Speaker Asesoris Mobil 6.5inch komponén komponén dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Yacht, audio Imah jsb. woofer nganggo suntikan karét Edge Aluminium FRAME . 6.5inch woofer sareng Φ28 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    10inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    12nch spiker subwoofer Profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, kerucut kertas dina tonggong pencét NON, Rubber Edge , beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch Mobil Subwoofer High Quality

    10inch Mobil Subwoofer High Quality

    Panyatur Profesional suboofer Kualitas High 10inch pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi , audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    spiker anu tinggi 10inch subwoofer Profesional panyatur pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi, audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch , konvoi serat kevlar, Karet Tepi , Aluminumluminum FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    10inch speaker subwoofer sareng Voice Coil kanggo sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    10inch subwoofer speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Spiker profésional High Power 10inch subwoofer pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Getah Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 12 "Mobil Subwoofer High Quality

    12 "Mobil Subwoofer High Quality

    Speaker Elektronik High Power 12inch subwoofer Profesional spésol pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame

    6,5 "Spéker Woofer Mobil Aluminium Frame

    6.5incruk komponén komponén dua cara anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. woofer sareng Serat Serat Bambu gaduh prestasi anti cai anu saé . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 5.5 "Coil 25 Tujul woofer

    5.5 "Coil 25 Tujul woofer

    Audio & Setét 5.5inch Coil 25mm Tungkal tunggal dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb. 5.5inch woofer sareng Voice Coil 13mm, kerucut kertas, woofer baja, beusi pigura. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "woofer Speaker Coil 25

    6,5 "woofer Speaker Coil 25

    Audio & Setét 6.5inch woofer speaker anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber kotak, Home audio jsb. 6,5inch woofer sareng konceksi koncét, woofer

    ngahubungan Kiwari

  • 8 "Speaker Babagan Subwoofer

    8 "Speaker Babagan Subwoofer

    Audio & Setét 8inch sub woofer speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb. 8inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali