Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

4ohm Kualitas Subwoofer High - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun 4ohm Kualitas Subwoofer High)

  • 12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

    10inch speaker subwoofer sareng Voice Coil kanggo sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

    Audio & Sets 8ohm 15 speaker speaker sanésna digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 15 ″ spéker PA ku ujung lawon, kotak beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

    Spiker Audio & Setét kualitas luhur 12inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12 spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    Spiker tahap 12inch Quality PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, pigura beusi, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch spiker Panggung kualitas luhur

    10inch spiker Panggung kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Profésional High-Q uality Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, Alumi num Frame, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Singa Mobil Profesional , kotak spiker, sistem spiker panggung jsb. 10inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    Audio & Sets speaker 10inch sub woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Berkualitas Kualitas Tinggi Tanduk mobil, spiker jsb. 10inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 30m Coaxial 4ohm Speaker Car

    6x9 "Coil 30m Coaxial 4ohm Speaker Car

    Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6x9inch tilu arah suntikan coaxial Spiker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker

    Kotak hapé High 6,5 "Piano Cat Cat Speaker Speaker

    Spiker & Sora Box Profesional 6,5 inci dua arah System Cibalong spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Audio High End Home jsb. Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 6.5inch woofer sareng Dome tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

    6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris Luhur 6x9inch speaker coaxial dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6x9inch woofer sareng AMT tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

    10inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    12nch spiker subwoofer Profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, kerucut kertas dina tonggong pencét NON, Rubber Edge , beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch Mobil Subwoofer High Quality

    10inch Mobil Subwoofer High Quality

    Panyatur Profesional suboofer Kualitas High 10inch pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi , audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

    spiker anu tinggi 10inch subwoofer Profesional panyatur pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi, audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch , konvoi serat kevlar, Karet Tepi , Aluminumluminum FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    10inch subwoofer speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

    Spiker profésional High Power 10inch subwoofer pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Getah Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 12 "Mobil Subwoofer High Quality

    12 "Mobil Subwoofer High Quality

    Speaker Elektronik High Power 12inch subwoofer Profesional spésol pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

    Kotak dina High End 8 "Piano Paint Bookshelf Speaker box

    Speaker & Sora Box Kualitas High 8inch speaker dua arah Komponén anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Audio audio Profesional jsb. Kotak Speaker Piano Paint Bookshelf, 8inch woofer sareng Dome tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

    6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

    Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6,5 inci Suntikan Céker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 8 "Speaker Babagan Subwoofer

    8 "Speaker Babagan Subwoofer

    Audio & Setét 8inch sub woofer speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan. Profesional Tanduk mobil, narasumber jsb. 8inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali