Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

4 Ohm Kaca Serat Serat Bumi - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 8 Produk pikeun 4 Ohm Kaca Serat Serat Bumi)

  • Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    Audio Mobil Audio 12inch Subwoofer

    12nch spiker subwoofer Profésional pikeun sababaraha kaayaan. Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, kerucut kertas dina tonggong pencét NON, Rubber Edge , beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 8inch serat kevlar congcér Speaker pita

    8inch serat kevlar congcér Speaker pita

    Audio & Sets 8inch single woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Beungeut gaduh prestasi kalis air anu alus sareng élastisitas saé. Profesional Tanduk mobil, kotak spiker

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 30m Coaxial 4ohm Speaker Car

    6x9 "Coil 30m Coaxial 4ohm Speaker Car

    Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6x9inch tilu arah suntikan coaxial Spiker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

    6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris Luhur 6x9inch speaker coaxial dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6x9inch woofer sareng AMT tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    4ohm Kualitas mobil 10inch High subwoofer

    10inch subwoofer speaker pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 8ohm Sutra Kubah tweeter

    8ohm Sutra Kubah tweeter

    Audio & Setel High Quality High25 Dome spiker tweeter pikeun sababaraha kaayaan. Yacht audio, kotak spiker jsb. Circle diaméterna 104mm, Kubah tweeter Sutra diafragma, Sulih coil 25mm. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

    6,5 "coil tunggal 4Ohm 25

    Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6,5 inci Suntikan Céker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List