Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

3 Cara Panyatur - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 3 Produk pikeun 3 Cara Panyatur)

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 8 ″ Klasik 2 Cara kotak spiker kayu

    8 ″ Klasik 2 Cara kotak spiker kayu

    Speaker & Sora Box Kualitas Tinggi 8inch two- cara System Cibalong spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Profésional High Tungtung Imah audio jeung sajabana Kotak Speaker Kayu Buku Kayu, 8inch Voice Coil 35mm woofer sareng AMT tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • Klasik 2 Cara kotak spiker kayu

    Klasik 2 Cara kotak spiker kayu

    Speaker & Sora Box Kualitas Tinggi 6.5inch 2 arah System Cibalong spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Audio High End Home jsb. Kotak Speaker Kayu Buku Kayu, 6,5inch Voice Coil 35mm woofer with Air Motion Transformer tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List