Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

12inch Mobil Subwoofer 4ohm - produsén, pabrik, supplier ti Cina

(Total 24 Produk pikeun 12inch Mobil Subwoofer 4ohm)

  • Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

    Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 10inch Mobil Subwoofer High Quality

    10inch Mobil Subwoofer High Quality

    Panyatur Profesional suboofer Kualitas High 10inch pikeun sababaraha kaayaan. kakuatan tanduk mobil tinggi , audio audio jsb. 10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

    Panyeputan Mobil 6.5inch speaker coaxial 2- cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Sompét Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling jsb. woofer sareng Bulao besi, suntikan tumpeng, busa Edge , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

    12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil, Audio bumi jsb. 12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

    Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    6x9 "Coil 25 Speaker mobil Coaxial

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6x9inch panyatur coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. Woofer sareng Bingkungan beusi, Karét Tepi , suntikan. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    6,5 "Sistem Komponén 2-arah Speaker Car Mobil

    Otomatis, Bagean Mobil & Asesoris 6.5inch komponén komponén 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, audio Yacht, audio audio bumi, jsb. 6.5inch suntikan woofer koncét karét Tepi Aluminium . 6.5inch woofer sareng Φ25 tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

    Spiker tahap 12inch Quality PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, pigura beusi, Magnet: Ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

    Audio & Sets speaker 12inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb. 12inch woofer sareng lapisan kerucut permukaan kerucut , ujung lawon, Aluminium Frame, Magnet: ferrite. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    12inch PA Panggung speaker kualitas luhur

    Audio & Sets speaker 12inch panggung anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap. 12inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bentuk besi beusi, suntikan lapisan kerucut permukaan

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    4 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    Asesoris Mobil 4inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Coil Voice 20mm , Beungeut Frame, tumpukan tumpukan, Karet Tepi . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    5 "Coil 20 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    Asesoris Mobil 5inch speaker dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Bingkai beusi, suntikan kon, busa Edge , COIL 20mm . 5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas...

    ngahubungan Kiwari

  • 4 "Mobil Mobil Coaxial Asesoris Mobil Mobil

    4 "Mobil Mobil Coaxial Asesoris Mobil Mobil

    Asesoris Mobil 4inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer sareng Coil sora 20mm, Beungeut pigura, suntikan tumpukan, Karet Tepi . 4inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun...

    ngahubungan Kiwari

  • 6,5 "Coil 25 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    6,5 "Coil 25 Asesoris Mobil Coaxial Speaker

    Asesoris Mobil 6,5 ″ speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Car Profesional , audio coaxial audio dll. woofer nganggo congcot, Karét Tepi , Coil Sora 25mm, Bingkungan beusi . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Asesoris Mobil 6x9 "Coil 25 Speaker Coaxial

    Mobil Asesoris Mobil coaxial tilu arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. luhur kualitas Tanduk mobil, audio speaker coaxial

    ngahubungan Kiwari

  • 10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    10 "Subwoofer Speaker Audio sareng Setét

    Audio & Sets speaker 10inch sub woofer anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Berkualitas Kualitas Tinggi Tanduk mobil, spiker jsb. 10inch sub woofer sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • Mobil tanduk 6,5 "Coil 25 Speaker mobil Mobiloko

    Mobil tanduk 6,5 "Coil 25 Speaker mobil Mobiloko

    Spésiés Mobil 6.5inch coaxial 2 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer nganggo congcot, tepi karét, pigura beusi. 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5 "Speaker Mobil Coaxial

    6.5 "Speaker Mobil Coaxial

    Otomatis, Asesoris mobil 6.5inch speaker dua arah nganggo jalan pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer sareng Beungeut Bingkai, PP congcot, COIL SAIZ 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Speaker mobil Coaxial

    6x9 "Speaker mobil Coaxial

    Mobil, Asesoris Mobil 6x9inch speaker coaxial 3 arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , Yacht audio jsb. woofer nganggo koncét PP, Karét Tepi, beusi kotakna. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan...

    ngahubungan Kiwari

  • 6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    6.5inch Speaker Woofer 4Ohm Tunggal

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris 6,5 inci Aluminium Frame Frame 6.5 inci dipaké pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6,5inch woofer sareng Karét Tepi , suntikan Cone , Aluminium FRAME. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Coil 30m Coaxial 4ohm Speaker Car

    6x9 "Coil 30m Coaxial 4ohm Speaker Car

    Otomatis, Bagian Mobil & Asesoris 6x9inch tilu arah suntikan coaxial Spiker Cone anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional jsb. 6x9inch woofer sareng Φ13 tweeter, sareng Φ20 Midrange spiker . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora...

    ngahubungan Kiwari

  • 6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

    6x9 "Speaker dua kali 4ohm Coaxial

    Otomatis, Mobil Bagian & Asesoris Luhur 6x9inch speaker coaxial dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , audio Imah jsb. 6x9inch woofer sareng AMT tweeter. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora

    ngahubungan Kiwari

Kirim hiji talatah AS

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Daptar Produk Patali