Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Home > Taros Kami

Taros Kami

sales

Ms. sales

Manager


  • Hapé

    +8613586502685


    Wechat

    D792611WechatQRCode

  • fax

    86-0574-88267876



  • alamat

    No.777-18 Qiming Road Yinzhou Investment & Pioneer Park, Ningbo, Zhejiang

Sara

Ms. Sara

Manager


Email pikeun supplier ieu

Related Products List