Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi
Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

Profesional 10 "Mobil Subwoofer Berkualitas Tinggi

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Size: 10inch

    Edge: Bubble

    Net Weight: 7.83KG

    Frequency Response: Fo - 300Hz

    Voice Coil: 2 Inch

Panjelasan Produk

10inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan.

Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Professional High Power Car Audio SubwooferProfessional High Power Car Audio Subwoofer

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali