Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer
10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

10 "profésional mobil mobil kakuatan tinggi subwoofer

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4+4 Ohms

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Size: 10 Inch

    Voice Coil: 2.5 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 13.46KG

    Frequency Response: Fo - 200Hz

Panjelasan Produk

spiker anu tinggi 10inch subwoofer Profesional panyatur pikeun sababaraha kaayaan.

kakuatan tanduk mobil tinggi, audio audio jsb.
10inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch , konvoi serat kevlar, Karet Tepi , Aluminumluminum FRAME, Sambungan pers.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


12inchhigh Power Car Subwoofer12inchhigh Power Car Subwoofer

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali