Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

12 ″ Mobil Subwoofer High Quality
12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

12 ″ Mobil Subwoofer High Quality

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Steel

    Size: 12 Inch

    Voice Coil: 2 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 6.73KG

    Frequency Response: Fo - 750Hz

Panjelasan Produk

10inch speaker subwoofer sareng Voice Coil kanggo sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
10inch subwoofer nganggo tumpukan koncok atanapi tumpukan PP, beusi FRAME, Sambungan pers.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

High Quality 10inch Car SubwooferHigh Quality 10inch Car Subwoofer


Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List