Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi
ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

ahli 12 "mobil listrik mobil subwoofer tinggi

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4+4 Ohms

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Size: 12 Inch

    Voice Coil: 2.5 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 13.46KG

    Frequency Response: Fo - 200Hz

Panjelasan Produk

12inch subwoofer Speaker profésional pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
12inch subwoofer sareng koncét serat gelas, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


12inchhigh Power Car Subwoofer12inchhigh Power Car Subwoofer

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali