Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch
Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

Kualitas Mobil Berkualitas Tinggi 12inch

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Size: 12 Inch

    Voice Coil: 2 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 5.41KG

    Frequency Response: Fo - 600Hz

Panjelasan Produk


Panyatur Profesional profésional kualitas luhur 12inch pikeun sababaraha kaayaan.

Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
12inch subwoofer nganggo PP atanapi suntikan tumpukan, Karet Tepi , Aluminiumluminum FRAME, Sambungan pencét.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


12inch Car Subwoofer 4ohm12inch Car Subwoofer 4ohm

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali