Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer
Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

Daya Audio High Power Audio Audio 10inch Subwoofer

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Steel

    Size: 10 Inch

    Voice Coil: 2 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 6.73KG

    Frequency Response: Fo - 750Hz

Panjelasan Produk


Spiker profésional High Power 10inch subwoofer pikeun sababaraha kaayaan.

Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
10inch subwoofer with Voice Coil 2inch, Getah Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Professional High Power SubwooferProfessional High Power Subwoofer

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali