Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

12 "Mobil Subwoofer High Quality
12 "Mobil Subwoofer High Quality

12 "Mobil Subwoofer High Quality

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Impedance: 4 Ohm

    Sensitivity: Customizable

    RATED POWER INPUT: Customizable

    FO: Customizable

    Frame: Aluminum

    Size: 12 Inch

    Edge: Rubber

    Net Weight: 7.83KG

    Frequency Response: Fo - 300Hz

    Voice Coil: 2.5 Inch

Panjelasan Produk

Speaker Elektronik High Power 12inch subwoofer Profesional spésol pikeun sababaraha kaayaan.

Kualitas luhur Tanduk Mobil, Audio bumi jsb.
12inch subwoofer with Voice Coil 2.5inch, gelembung Edge , beusi FRAME, Pencét sambungan.
Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.


Professional High Power Car Audio SubwooferProfessional High Power Car Audio Subwoofer

Categories produk : Speaker mobil > Speaker Subwoofer Mobil

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali