Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Company profile

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co, Ltd. didirikan di Ningbo, propinsi Zhejiang, taun 1993. Kalayan 21 taun pangalaman dina pamekaran sareng inovasi, Sonice gaduh reputasi sacara konsistén luar biasa pikeun ngahasilkeun produk anu stabil, kualitas luhur di sawah. tina manufaktur manufaktur. Pabrik urang nyangking langkung ti 26,000 méter pasagi (perkiraan 287,000 suku pasagi) kalayan jumlah pangwangunan langkung tina 42,000 méter pasagi (perkiraan 458,000 suku pasagi), anu kalebet gedong multifungsi, gudang, pabrik, pabrik tempat tinggal, sareng fasilitas pangrojong anu sanés.

Perusahaan kami spesialis dina manufaktur spiker, kotak sora, sareng alat éléktromagnétik. Salila sababaraha taun, Sonice ogé parantos janten OEM sareng ODM kanggo perusahaan internasional anu kasohor di sapanjang Amérika Kalér, Amérika Kidul, sareng Eropa. Sonice sacara terus-terusan ngenalkeun téknologi anyar anu dilengkepan ku alat-alat canggih sareng bahan salaku hasil panaliti sareng pamekaran taun, ngahasilkeun produk-produk puyuh tinggi, kaasup kotak sora komputer, spiker mobil, PA, HiFi, sistem téater bumi, subwoofers, dina-témbok sareng di narasumber, kotak sora batu, spiker kebon, sareng seueur deui.

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co, Ltd ngarepkeun gawé bareng salaku perusahaan kami usaha ka arah inovasi, kasempetan pangwangunan anyar, sareng usaha ngahijikeun pikeun ngahontal tujuan urang kanggo hareup.

Info parusahaan

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Car Accessories , Other Car Accessories , Other Consumer Electronics

Produk / Service : Nyarios ODM , Speaker OEM , Speaker tunggal , Speaker mobil , Speaker di bumi , Kotak Speaker

total karyawan : 201~500

Ibu (Million AS $) : US$5 Million

taun Didirikeun : 1993

Sertipikat : ISO9001 , Test Report

Alamat parusahaan : No.777-18 Qiming Road Yinzhou Investment & Pioneer Park, Ningbo, Zhejiang, China, Ningbo, Zhejiang, China

Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB

Terms of Payment : T/T

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:3-6 months
Off season lead time :1-3 months

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$10 Million - US$50 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$10 Million - US$50 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 81% - 90%

Pasar utama : Worldwide , Americas , Europe , North Europe , Asia

Nearest Port : Port of Ningbo

Impor & Ékspor Mode: Gaduh sorangan Ékspor Lisensi

    Jumlah ékspor Lisensi:

    0476225

    Ngaran ékspor Company:

    Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

lisénsi Poto:

Email pikeun supplier ieu

Related Products List