Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Panggung konser panggung pésta 18inch
Panggung konser panggung pésta 18inch
Panggung konser panggung pésta 18inch

Panggung konser panggung pésta 18inch

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 18inch

    RMS Power: 800W

    Voice Coil Diameter: 99.2mm(4in)

    Frequency Range: 30-2500Hz

    Sensitivity: 97dB

Panjelasan Produk

-Kakuatan tinggi 18inch Pa spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

Tinggi kualitas Audio Speaker pikeun Partéi / Kedawung / Opera / Panggung jsb.

18inch spéker PA nganggo kerangka beusi, Magnet: ferrite, ujung lawon .

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

18inch Party Stage Concert Opera Speaker18inch Party Stage Concert Opera Speaker18inch Party Stage Concert Opera Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 18 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List