Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung
Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung
Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

Speaker audio High-Quality pikeun Partéi / Konsér / Panggung

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Nominal Diameter: 15inch

    RMS Power: 500W

    Frequency Range: 43-4500Hz

    Sensitivity: 98dB

Panjelasan Produk

Audio & Sets 8ohm 15 speaker speaker sanésna digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb

15 ″ spéker PA ku ujung lawon, kotak beusi, Magnet: ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

High Quality Audio Pa SpeakerHigh Quality Audio Pa SpeakerHigh Quality Audio Pa Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 15 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali