Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Speaker Partéi Opera Panggung 15inch
Speaker Partéi Opera Panggung 15inch
Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

Speaker Partéi Opera Panggung 15inch

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Voice Coil Diameter: 99.2mm(4in)

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Nominal Diameter: 15inch

    RMS Power: 700W

    Frequency Range: 40-3000Hz

    Sensitivity: 98dB

Panjelasan Produk

Audio & Setét kualitas luhur 8ohm 15 speaker speaker anu digunakeun pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb

15 ″ PA spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

Opera Stage 15inch SpeakerOpera Stage 15inch SpeakerOpera Stage 15inch Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 15 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List