Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung
15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung
15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

15 speaker Partéi / Konser / Opera / Panggung Panggung

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Voice Coil Material: CCAR

    Nominal Diameter: 15inch

    RMS Power: 500W

    Frequency Range: 38-4500Hz

    Sensitivity: 99dB

Panjelasan Produk

Spiker 15inch PA anu berkualitas tinggi dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap.

15inch spéker PA nganggo kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

Mvw1509 4Mvw1509 1Mvw1509 3


Categories produk : Speaker Speaker PA > 15 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali