Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Panggung profésional 15inch / spiker konser
Panggung profésional 15inch / spiker konser
Panggung profésional 15inch / spiker konser

Panggung profésional 15inch / spiker konser

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 15inch

    RMS Power: 800W

    Voice Coil Diameter: 99.2mm(4in)

    Frequency Range: 39-2000Hz

    Sensitivity: 96db

Panjelasan Produk

Speaker kualitas tinggi 15inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb .

Spiker 15inch kalawan cone kertas, ujung lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

15inch Concert Speaker15inch Concert Speaker15inch Concert Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 15 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali