Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser
15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser
15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

15inch tahap tinggi-spiker / spiker konser

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 15inch

    RMS Power: 800W

    Voice Coil Diameter: 99.2mm(4in)

    Frequency Range: 38-2500Hz

    Sensitivity: 97dB

Panjelasan Produk

-Kakuatan tinggi 15inch spiker dipaké pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb .

15inch woofer sareng kerucut kertas, tepi lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite .

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

15inch Concert Speaker15inch Concert Speaker15inch Concert Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 15 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List