Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch
Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch
Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

Juru bicara Konser Operasi Panggung 12inch

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: AL

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 12inch

    RMS Power: 400W

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Frequency Range: 55-4500Hz

    Sensitivity: 96db

Panjelasan Produk

Speaker kualitas luhur 12 12 octagon PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb

12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, kotak besi beusi octagon, Magnet: Ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

Mvw1212 4Mvw1212 3Mvw1212 1


Categories produk : Speaker Speaker PA > 12 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali