Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi
12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi
12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

12Mangkum Speaker Tahap Kualitas Tinggi

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: AL

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 12inch

    RMS Power: 400W

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Frequency Range: 51-4500Hz

    Sensitivity: 96.5dB

Panjelasan Produk

Spiker Audio & Setét kualitas luhur 12inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap.

12 spéker nganggo kerucut keretas, lawon lawon, pigura beusi, Magnet: ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

Mvw1209 3Mvw1209 2Mvw1209 1


Categories produk : Speaker Speaker PA > 12 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List