Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur
12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur
12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

12inch spiker Partéi / Perpustakaan kualitas luhur

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Voice Coil Material: Inside-outside Copper

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 12inch

    RMS Power: 400W

    Voice Coil Diameter: 75.5mm(3in)

    Frequency Range: 45-5000Hz

    Sensitivity: 97dB

Panjelasan Produk

Spiker tahap 12inch Quality PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker Audio Professional pikeun Partéi / Konsér / Opera / Tahap.

12inch spéker PA nganggo kerucut kertas, pojok lawon, pigura beusi, Magnet: Ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

Mvw1209 3Mvw1209 2Mvw1209 1


Categories produk : Speaker Speaker PA > 12 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali