Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch
Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch
Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

Pesta / Opera / Panggung Speaker 12inch

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Nominal Impedance: 8 Ohm

    Nominal Diameter: 12inch

    Voice Coil Material: AL

    RMS Power: 400W

    Voice Coil Diameter: 65.5mm(2.5in)

    Frequency Range: 43-4500Hz

    Sensitivity: 96db

Panjelasan Produk

Audio & Sets speaker 12inch anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Speaker audio Professional pikeun Pesta / Konser / Opera / Tahap jsb.

12inch woofer sareng lapisan kerucut permukaan kerucut , ujung lawon, Aluminium Frame, Magnet: ferrite.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

Audio Speaker 12inch Party SpeakerConcert Speaker12inch Party Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 12 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List