Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

10inch PA Speaker Stage kualitas luhur
10inch PA Speaker Stage kualitas luhur
10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

10inch PA Speaker Stage kualitas luhur

Tambahkeun ka Basket

Info dasar

    Nominal Diameter: 10inch

    RMS Power: 200W

    Voice Coil Diameter: 51.5mm(2in)

    Voice Coil Material: CCAR

    Frequency Range: 65-4500Hz

    Sensitivity: 96 DB

    Nominal Impedance: 8 Ohm

Panjelasan Produk

Audio & Sets speaker 10inch PA anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan.

Singa Mobil Profesional , kotak spiker, sistem spiker panggung jsb.

10inch woofer sareng kerucut keretas, lawon lawon, Kayu Aluminium, Magnet: Ndfeb.

Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal kualitas sora pangsaéna.

10inch Pa Speaker10inch Pa Speaker10inch Pa Speaker


Categories produk : Speaker Speaker PA > 10 "Speaker Speaker PA

Email pikeun supplier ieu

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali