Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
sales Ms. sales
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Tentang Kami

Quality is our middle name

Tentang Kami

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co, Ltd. didirikan di Ningbo, propinsi Zhejiang, taun 1993. Kalayan 21 taun pangalaman dina pamekaran sareng inovasi, Sonice gaduh reputasi sacara konsistén luar biasa pikeun ngahasilkeun produk anu stabil, kualitas luhur di sawah. tina manufaktur manufaktur. Pabrik urang nyangking langkung ti 26,000 méter pasagi (perkiraan 287,000 suku pasagi) kalayan jumlah pangwangunan langkung tina 42,000 méter pasagi (perkiraan 458,000 suku pasagi), anu kalebet gedong multifungsi, gudang, pabrik, pabrik tempat tinggal, sareng fasilitas pangrojong anu sanés. Perusahaan kami spesialis dina manufaktur spiker, kotak sora, sareng alat éléktromagnétik. Salila sababaraha taun, Sonice ogé parantos janten OEM sareng ODM kanggo perusahaan internasional anu kasohor di sapanjang Amérika Kalér, Amérika Kidul, sareng Eropa. Sonice sacara terus-terusan ngenalkeun téknologi anyar anu dilengkepan ku alat-alat canggih sareng bahan salaku hasil panaliti sareng pamekaran taun, ngahasilkeun produk-produk puyuh tinggi, kaasup kotak sora komputer, spiker mobil, PA, HiFi, sistem téater bumi, subwoofers, dina-témbok sareng di narasumber, kotak sora batu, spiker kebon, sareng seueur deui. Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co, Ltd ngarepkeun gawé bareng salaku perusahaan kami usaha ka arah inovasi, kasempetan pangwangunan anyar, sareng usaha ngahijikeun pikeun ngahontal tujuan urang kanggo hareup.

Product Showcase

6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

6.5inch Coaxial Speaker Asesoris Mobil

Panyeputan Mobil 6.5inch Panyatur coaxial Dua arah anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker jsb. woofer sareng Coil Voice 25mm, beusi Frame, busa Edge, suntikan tumpukan Palapis permukaan . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan...

6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

6,5 "Coaxial Speaker Mobil Mobil

Panyeputan Mobil 6.5inch speaker coaxial 2- cara anu dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Sompét Mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker Ceiling jsb. woofer sareng Bulao besi, suntikan tumpeng, busa Edge , Coil Sora 25mm . 6.5inch woofer sareng Φ13 tweeter . Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana...

4 "Coil 25 Speaker tunggal

4 "Coil 25 Speaker tunggal

Audio & Setét Coin 4inch 25mm Speaker tunggal, Spiker speaker buuk Full Range dianggo pikeun sababaraha kaayaan. Tanduk mobil, kotak spiker , audio Home jsb Supir 4inch Full Range sareng kerucut keretas, woofer karét, kerangka beusi. Sadaya bagéan spiker tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan pikeun ngahontal...

Produk Artikel

Taros Kami

  • Tel:86-0574-56807367

    Hapé: +8613586502685

  • alamat: No.777-18 Qiming Road Yinzhou Investment & Pioneer Park, Ningbo, Zhejiang

    Nagara / Region:China

  • Wechat: D792611

    email:sales@secspk.com

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali