Komunikasi karo Supplier? Supplier
sales Ms. sales
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Quality is our middle name

Babagan awake dhewe

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co., Ltd.

Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co, Ltd didegake ing Ningbo, propinsi Zhejiang, ing taun 1993. Kanthi pengalaman 21 taun ing pembangunan lan inovasi, Sonice wis njaga reputasi sing luar biasa kanggo ngasilake produk sing produktif kanthi stabil ing lapangan. saka manufaktur speaker. Tanduran kami kalebu luwih saka 26,000 meter persegi (udakara 287,000 kaki persegi) kanthi jumlah konstruksi luwih saka 42,000 meter persegi (udakara 458,000 kaki persegi), sing kalebu bangunan multifungsi, gudang, pabrik, pabrik, kwartal, lan fasilitas dhukungan liyane. Perusahaan kita spesialis ing pamicara, kothak swara, lan peralatan electroacoustic. Wis pirang-pirang taun, Sonice uga wis tumindak OEM lan ODM kanggo perusahaan internasional sing misuwur ing saindenging Amérika Lor, Amerika Selatan, lan Eropa. Sonice terus-terusan ngenalake teknologi anyar sing dilengkapi instrumen lan bahan lanjutan sajrone taun-taun riset lan pangembangan, ngasilake produk quaility dhuwur, kalebu kothak swara komputer, pamicara mobil, PA, HiFi, sistem teater omah, subwoofer, ing tembok lan ing - pamicara basa, kothak swara watu, pamicara taman, lan liya-liyane. Ningbo Sonice Electroacoustic Science and Technology Co, Ltd. ngarep-arep kerja sama amarga perusahaan kita ngupayakake inovasi, kesempatan pangembangan anyar, lan upaya gabungan kanggo nggayuh tujuane kanggo mbesuk.

Product Showcase

Aksesoris Mobil Mobil 6.5inch Coaxial

Aksesoris Mobil Mobil 6.5inch Coaxial

Aksesoris Mobil 6.5inch Speaker loro coaxial sing digunakake kanggo pirang-pirang kahanan. Sungu mobil Professional , speaker coaxial, Speaker Ceiling, Speaker speaker lsp. woofer karo Koil Voice 25mm, Wingking wesi, busa Edge, injeksi kon Lapisan lumahing . 6.5jupuk woofer karo Φ13 tweeter . Kabeh bagean pamicara...

6,5 "Aksesoris Mobil Coaxial Speaker

6,5 "Aksesoris Mobil Coaxial Speaker

Aksesoris Mobil 6.5inch 2- way coaxial digunakake kanggo pirang-pirang kahanan. Sungu mobil Profesional , speaker coaxial, Speaker siling etc. woofer karo Bingkai wesi, kon injeksi, Edge busa , Koil Voice 25mm . 6.5jupuk woofer karo Φ13 tweeter . Kabeh bagean pamicara bisa disesuaikan miturut kabutuhan kanggo entuk...

4 "Koil 25 Speaker tunggal

4 "Koil 25 Speaker tunggal

Audio & Sets Coil 4inch 25mm Single Speaker, Pembicara speaker full Range sing digunakake kanggo pirang-pirang kahanan. Sungu mobil, kothak speaker , audio Ngarep dll. 4inch Full Range driver kanthi kerucut kertas, woofer pinggiran, Frame wesi. Kabeh bagean pamicara bisa disesuaikan miturut kabutuhan kanggo entuk...

Produk Unggulan

Hubungi Kami

  • Tel:86-0574-56807367

    Ponsel: +8613586502685

  • Alamat: No.777-18 Qiming Road Yinzhou Investment & Pioneer Park, Ningbo, Zhejiang

    Negara / Wilayah:China

  • Wechat: D792611

    Email:sales@secspk.com

Kirim Enquiry

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List